SRETNA NOVA 2020.

AutorHDZ KcKz

SRETNA NOVA 2020.

Drage članice i članovi Hrvatske demokratske zajednice,

drage Podravke i Prigorke,

dragi Podravci i Prigorci,

dragi simpatizeri Hrvatske demokratske zajednice,

Nova godina donosi novu nadu, iščekivanja i nove izazove, stoga uđimo u novu 2020. godinu s optimizmom i odlučnošću za daljnji kvalitetan razvoj naše Koprivničko-križevačke županije i Republike Hrvatske. Zajedničkim vrijednostima koje dijelimo i ciljevima koje smo postavili pred nas, doprinesimo napretku Koprivničko-križevačke županije i Republike Hrvatske.

Pred nama je već u nedjelju, 5. siječnja 2020. godine još jedan izazov na koji zajedništvom možemo i moramo odgovoriti te potvrditi pozitivne rezultate koje smo ostvarili u prvom krugu predsjedničkih izbora u kojem je Podravina i Prigorje jasno pokazala kako prepoznaje politiku aktualne Vlade RH na čelu s našim predsjednikom Andrejom Plenkovićem i našom aktualnom predsjednicom i kandidatkinjom na naredni petogodišnji mandat Kolindom Grabar-Kitarović. #JerHrvatskaZna #OptiMIzamZaHrvatsku #Predsjednica

Zajedništvo koje smo pokazali bezbroj puta daje nam snagu i nadu da ćemo prevladati svaku prepreku i problem na putu ka ostvarenju naših ciljeva kako bismo se na kraju svi zajedno radovali ostvarenim uspjesima.

Želim Vam u Novoj 2020. godini zdravlja, uspjeha u poslu i na stranačkim putevima, sklad i razumijevanje u obitelji te obilje životnog zadovoljstva.

Sretna Vam Nova godina!

Predsjednik ŽO HDZ-a Koprivničko-križevačke županije

Darko Sobota

O autoru

HDZ KcKz editor