Drnje

Financiranje vlastite izborne promidžbe - izjava

 

Kandidat za načelnika u Općini Drnje : SLAVKO LOTH (HDZ)

Zamjenica:ANA FONJAK (HSS)

Sukladno  Zakonu o financiranju političkih aktivnosti i izborne promidžbe  („Narodne novine br. 24/11,61/11 i 27/13 dalje Zakon o financiranju) objavljujem planirani iznos vlastitih sredstava koji namjeravam utrošiti za financiranje vlastite izborne  promidžbe  za  lokalne izbore – 2013.  iznosi 1.500,00  kuna. Vlastita sredstva su iz izvora  osobne mirovine.

Račun  za financiranje izborne promidžbe : Zagrebačka banka d.d.

Korisnik računa: Slavko Loth

Adresa: Torčec,  Koprivnička 57 B, 48 322 Drnje

OIB:98257584661

IBAN BROJ RAČUNA ZA POSEBNE NAMJENE:HR13236000010093158

 

Temeljem Zakona o financiranju  objavljujem da u vlastitoj izbornoj promidžbi  neću koristiti medijsko oglašavanje .

 

Slavko Loth, v.r.

 

 

HRVATSKA DEMOKRATSKA ZAJEDNICA

OPĆINSKI ODBOR DRNJE

Sukladno  Zakonu o financiranju političkih aktivnosti i izborne promidžbe  („Narodne novine br. 24/11,61/11 i 27/13 dalje Zakon o financiranju) lista Hrvatske demokratske zajednice  (HDZ) za Općinsko vijeće Općine Drnje čiji je nositelj Slavko Loth ne planira u izbornoj promidžbi  medijsko oglašavanje .

 

 

Saborski zastupnik dr. Stjepan Milinković na proslavi Dana Općine Drnje

Dan Općine Drnje proslavljen je u četvrtak 8. rujna u Drnju. Proslavi su prisustovali brojni gosti i uzvanici među kojima i saborski zastupnik dr. Stjepan Milinković, župan Darko Koren, načelnici općina i predstavnici kulturnih ustanova i institucija. Posebno je pohvaljen projekt otvaranja nove ljekarne u samom centru Drnja te rekonstrukcija vrtića za najmlađe stanovnike. Održana je i svečana sjednica općinskog vijeća, a saborski zastupnik Stjepan Milinković istaknuo je kako svaka sredina može napredovati ako njezino vodstvo uloži svoje srce i trud u taj zadatak.

Dodatne informacije